Kaikenkokoiset betonielementit Kauhajoelta

Jo-rakenne Oy toteuttaa betonirakenteet elementteinä Kauhajoella ja lähiseuduilla. Teemme erikokoiset betonielementit asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityinä. Elementtirakentamisen etuna on sen tarjoama joustavuus ja ratkaisujen monipuolisuus sekä nopeus ja edullisuus. Betonielementin kokoa ja painoa rajoittavat vain kuljetus. 


Asiakkaitamme ovat niin yritykset kuin yksityishenkilötkin. Ottamalla meihin yhteyttä voimme yhdessä kartoittaa tehtävät työt toiveidesi mukaan!

Yhteystiedot

Isommat betonielementit

Jo-rakenne Oy on erikoistunut maatalousrakennusten teollisuusrakentamiseen. Teemme betonielementit navettoihin, siiloihin ja muihin suuriin rakennuksiin isommille yhteistyökumppaneille. 


Kaikki tuotteemme tehdään säännöllisen laadunvalvonnan alaisena parhaan tuloksen takaamiseksi. Betonielementeillämme on CE-merkintä.
Laadukkaat betonielementit valmistetaan ammattitaidolla ja lastataan työmaalle.

Tee tarjouspyyntö

Pienemmät betonityöt

Isompien betonielementtien lisäksi teemme myös pienemmät työt urakoitsijoille ja yksityisille Kauhajoella. Valmistamme mm. sokkelit ja pilarit välitöinä tarpeidesi mukaan. Toimitamme betonielementtejä vapaasti varastosta, joten tilaaja järjestää itse elementtien kuljetuksen.